Vuosaari.

Hyvää huomenta Vuosaari tässä jo aamu puuroa teen juuri myös kahvi on tippumassa. Ulkona on vielä pimetä kun klo on 03:40. Lämpötila juuri nyt on +16 aika kivasti. Päivä alkaa nousta pikku hiljaa ylös. Ja nyt enää muutemaa kesä loma päivä edessä. Sitten seuraava loma on talvi loma. Kaikki on mennyt hienosti paitsi Hartola loma meni nyt ohi. Miia on saanut lapsen joten suku jatkuu täysillä. Kerttu ja Mikko lähtee kohta pois Suomesta Espanja vietä talvea sinne. Koska sillä on todella lämmin ja hyvä olla. Tapani asuu Lauttasaaressa Seppo asuu Heinolassa. Tässä etelä Suomessa asuu kaikki meidän suku. Tai Turo asuu Oulussa hän on töissä siellä. Eli ympäri Suomea asuu meidän suku ja läheiset. Aivan kohta alkaa aurinko loistaa meille kovasti. Myös porukat on kohta menossa töihin. Kohta alkaa jalkapallossa väli erät eli tulos tai ulos. On todella raaka sarja edessä. Nyt ei tasapeli riitä pitää voittaa ottelu. Mikä on se hetken kunto se ratkaisee ottelut. Myös alkaa MM Yleis – Urheilu Lontoo 4/08.2017. Saadaanko yhtä mitalia ?? Tero Pitkämäki on ainut jolla on mahdollisuus saada mitali. Pitää onnistua todella hyvin muuta en voi sanoa. Uskon että Tero kantaa todella hyvin meidän lippua se on varma asia.  Paperia menee kovasti laivalle ja kohti Pohjoinen Amerikka. Talvi aika pohjoinen Atlantti on aika riehakas tähän aika. Pitää ajaa järki kädessä eikä suin päin sekaan. Meillä on todella hyvä ammatti taito ei rikota laivoja. 

 Atlantti ja vielä pohjoinen.                                        Tie voi olla aika hurja välillä. Pitää mennä varovasti eteenpäin että koti säilyy kunnossa. Kaikki pitää olla hyvin kiinni että ei tule vahinkoa. Meri ei anna anteeksi jos tulee virhe. 

Tässä tulla Bostoniin paperia pitää saada että voi lukea lehtiä. Ihan kiva paikka mutta kallis. Ekat lökäliit piti osaa ai että oli ylpeä poika sitten. Tuli todella monessa osavaltiossa käytyä. Voi että on tästä jo aika kovasti. Vuosi taisi olla 1976 aika hurjaa. Pikku poika suuressa maailmassa aivan yksin.

Nyt tässä vain olla hiljaa ja katsotaan kun nuoret paiskii hommia merellä. Itse ole eläke ukko ja nautin siitä kovasti. Työ elämä alkoi jo kun olin 15 vuotias. Siitä saakka olen tehnyt töitä kovasti. Minulla oli 3 ammattia joista olen käynyt koulun. Paljon eri kursseja ja tutkintoja. Olen saanut tehdä mahtavia töitä ja mielen kiintoisia. Sitten minulla on rakennus alan ammatti passi. Sähkö ja Metalliala ammatti tutkinto. Eli minulla on ollut aina töitä aika kivasti. Kun käy paljon kouluissa niin myös saa töitä todella hyvin.  Vuosaaren saaristo on todella kaunista. Todella hyvä liikkua veneellä selvät reitit joita pitkiin menee. Pitää osata lukea karta että pysyy mukana hommissa. Väylät näkyy todella selvästi joita pitkin pitää kulkea. Myös paikallis tuntemus on hyvä asia. Mutta nyt toivon kaikille Super hauska päivää ja iloista mieltä eikö vain. Nyt meille tulee lämmin päivä mahtavaa. Nyt Vuosaari sanoo heippa hei ei kun aamu kahville eikö niin. Elämä on todella Rock.

Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *